Vi elsker tal i ABEL+

Det bedste, vi ved, er at få tingene til at stemme. At løse problemer. At finde system i kaos. For eksempel når vi finder ud af, at en kunde har overset, at de kan trække energiafgiften ud af elregningen. For dén kunde betød det, at de fik tilbagebetalt 30.000 kroner. Det er sådan noget, vi altid er på udkig efter, når vi ser vores kunders regnskab og bilag igennem.

Nogle tænker måske, at bogholdere og talnørder som os er kedelige og introverte. Det er vist en fordom, der ikke helt er hold i, men vi synes egentlig, at det er en positiv ting at kunne fordybe sig i tallene og koncentrere sig om en opgave. Vi synes også uden tvivl, at det er langt bedre at være kedelig end at være kreativ, når det gælder regnskab.

Hvem er vi?

I ABEL+ er vi to medarbejdere, og uanset hvem af os, du taler med, så er vi begge to vilde med tal, struktur og orden. Og er det ikke præcis sådan, man ønsker, at en bogholder eller regnskabsmand eller -dame skal være?

Kenneth Saamkopf Abel

Ejer og grundlægger

+20 års erfaring inden for regnskab, controlling og bogholderi
+10 års direkte og indirekte ledelseserfaring
HD-Regnskab og en HD-Organisation

Stina Hansen

Bogholder

+19 års erfaring med bogføring og regnskab
+10 års erfaring som revisionsassistent
HD-Regnskab

Hvad står plusset for?

Det spørgsmål, vi måske hører oftest, er ”Hvad står plusset i jeres logo egentlig for?”. Det symboliserer dels, at vi arbejder med tal, og dels at vi gerne vil give vores kunder mere end de forventer. De skal have noget ekstra. Derfor vil du også opleve, at du aldrig ’bare’ er et nummer i rækken hos os.

Hos os vil du også opleve, at vi altid leverer tingene rettidigt, ærligt, kompetent og med et smil. For hos os er ingen kunder for små, og alle er lige velkomne.